Мрежа

Карла Бруни се дави в алкохол заради изневерите на Саркози

Карла Бруни се съсипва от изневерите на съпруга си Никола Саркози

Carla Bruni-Sarkozy - Sorties des obsèques de Päl Sarkozy de Nagy Bocsa, le père de Nicolas Sarkozy, en l'église Saint-Jean Baptiste à Neuilly sur Seine le 9 mars 2023. © Dominique Jacovides / Bestimage
0 11 343

Само преди 10-ина години Карла Бруни беше любима моделка и певица на милиони мъже по света, но сега красавицата е напът да се съсипе, давейки самосъжалението си в алкохол и успокоителни. Част от българите недолюбват Карла, защото заради нея Саркози се разведе с жена си Сесилия, а послената беше любимка на сънародниците ни заради главната роля по освобождаването на българските медици от Либия.

Сега недоброжелателите на 55-годишната стройна мадама могат да триумфират – тя се появи на Седмицата на модата в Париж в незавиден външен вид. Фигурата й е непокътната – стройна и елегантна, но едва ли може да се каже това за лицето й, моделирано от пластичните интервенции.

Според източници на изданието „Дейли Мирър“ драмата на Карла Бруни съвсем не се състои само в честите й посещения при козметици. Таблоидът се позовава на източници, близки до Саркози, които разкриват сериозен проблем на половинката му с алкохола в последно време. Подпухналото й лице всъщност е следствие не толкова на ботокса, а на злоупотребата с чашката.

Карла Бруни-Саркози на практика не била в състояние да работи за Международната фондация за борба със СПИН, на която е председател повече от десетилетие. Служители на организацията твърдят, че президентката идвала на работа малко преди обед, заключвала се в кабинета си и започвала да се налива с твърд алкохол. В средата на януари дори секретарката я открива припаднала в тоалетната.

Карла Бруни се състари
Карла Бруни се състари

Изданието коментира, че красивата италианка посягала към чашката, тъй като не можела да остане безразлична към постоянните изневери на мъжа си Никола Саркози с доста по-млади любовници. Каквато му беше самата тя, апропо, преди да минат през олтара…

Източник: „Уикенд“

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 78 + = 84