Мрежа

Калин Врачански върти бизнес с дебелариум

Калин Врачански и половинката му Алекс стартираха програма за отслабване и здравословен начин на живот

Калин Врачански стартира нов бизнес
0 3 104

Калин Врачански нагази в модерния напоследък бизнес за отслабване и изграждане на здровословни навици. Актьорът и половинката му Алекс стартираха летни програми за хора, които хем желаят да почиват в планината, хем искат да отхвърлят няколко килограма от теглото си.

Рекламата на програмата за здравословна почивка се върти от няколко дни в интернет. На преден план се вижда Калин Врачански в поза на медитация, а зад него Алекс също е в релаксираща стойка.

Програмите, които предлагат Калин и Алекс са две. Първата е с по-лек режим и включва здравословни лекции, занимания с йога, фитнес и ползване на басейн в луксозен хотел. Втората включва всичко вече изброено плюс консултации с диетолог. Това, разбира се, оскъпява нещата.

Калин Врачански стартира нов бизнес

Макар че вече е утвърден актьор, Калин Врачански, както и всички в гилдията, пострада финансово по време на пандемията. Ангажименти липсваха, хонорари – също. Сега актьорът се е посветил на ново начинание за припечелване на пари. Половинката му Алекс, макар на пръв поглед да изглежда нежна и крехка, е доста инициативна. Самият актьор е споделял, че я бива във всякакви здравословни кулинарни рецепти. Най-вероятно тя е в основата на новото бизнес начинание.

Източник: „Уикенд“

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 2 = 8