Мрежа

Какво се случва с Влади Михайлов?

Актьорът пострада на терен по време на работа

0 1 499

Актьорите също стават жертви на трудови злополуки и последното доказателство за това е Влади Михайлов, ако съдим от неговия профил в социалните мрежи.

На една от снимките е видно, че устата на екранния Денис Топал от „Братя“ е била разбита по време на работа на терен. Не става ясно обаче, дали инцидентът се е случил по време на репетиции на някой от мюзикълите, в които актьорът има участие или на снимачната площадка на сериала „Братя“, чийто последен сезон започна на 5 септември в ефира на Нова тв.

Ден по рано пък се игра за пореден път рокоперата „Исус Христос суперзвезда“, като този път спектакълът беше поставен в Античния театър в Пловдив.

По-вероятно обаче актьорът да е получил нараняването си по време на сериала „Братя“, в който има заложени много екшън сцени. Не е изключено някой от колегите на Влади Михайлов да е изпуснал ръката си и вместо да маркира удар, да е халосал истински актьорът по сурата.

В социалните мрежи актьорът се извини на зрителите на хитовия мюзикъл „Mamma Miа“, като най-вероятно това беше намек, че няма да участва в спектакъла поради травмата. В постановката за ролята си той се редува с колегите си Орлин Горанов и Кирил Иванов.
Източник: Уикенд

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 80 + = 83