Мрежа

Как Брад Пит иска да натрие носа на Анджелина Джоли?

Брад Пит запозна новата с децата, май готвят сватба

Брад и Инес задълбочиха отношенията си
0 3 746

Отношенията между новите партньори Брад Пит и Инес де Рамон се задълбочават все повече – отбелязват таблоидите и коментират, че холивудската звезда едва ли ще остане още дълго на пазара на необвързаните мъже. 59-годишният холивудски актьор вече е запознал 29-годишната брюнетка с 6-те си деца и явно я готви за тяхна мащеха – коментират изданията. Тази новина идва на фона на папарашки кадри, на които Инес бе уловена да получава огромен букат цветя навръх Деня на влюбените Свети Валентин.

Източник, близък до Брад Пит, коментира, че намеренията му към дизайнерката на бижута са доста сериозни и че Брад усеща от нейна страна огромна подкрепа, каквато Анджи никога не успя да му даде. Вече 6-а година Брад Пит и Анджелина Джоли се развеждат, но съвсем не тихомълком като двама уважаващи се бивши партньори. Самата Инес де Рамон е също прясно разведена със звездата от „Дневниците на вампира“ Пол Уесли.

Брад и Инес задълбочиха отношенията си

Що се отнася до това, което бившата на актьора мисли за романа му с Инес, източникът на изданието твърди: „На него не му пука особено какво мисли Анджелина. Всъщност той иска тя непременно да знае, че е щастлив с друга. Тази вещица му съсипа живота и той жалае да й натрие носа“ – коментира източникът, близък до Брад Пит.

Източник: „Уикенд“

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 1 = 8