Мрежа

Иван Портних: Ще продължа с добрите резултати

0 643

Преизбраният за кмет на Варна Иван Портних благодари за получената подкрепа. Той заяви, че ще продължи с работата и добрите резултати, така както го е правил през последните няколко години, предава БНТ.

„Така ще продължим и занапред, с динамичното развитие на Варна. Вярвам, че хората, въпреки тона на кампанията, който се зададе, с компромати, лъжи, в крайна сметка оцениха резултатите, които сме постигнали, оцениха програмата, проектите, целите, които сме си поставили за следващите 4 години“, каза Портних.

Според него във всеки един от районите на града работата се вижда, а всеки варненец оценява развитието през последните години, спрямо предходните.

„Убеден съм, че с общи усилия ще направим така, че това ударно темпо, което демонстрирахме през последните години – на обновяване и развитие, не само ще се запази, но и ще се ускорява“, добави още той.

Като неотложни ангажименти Портних посочи навлизането в малките улици, както и създаването на нови паркоместа.

„Нашата основна цел е създаването на условия за по-високи доходи и по-висок стандарт на живот, в тази насока работим за развитието на индустриалната зона на града“, коментира още Иван Портних.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 3 + = 5