Мрежа

И съпругът на зам.-кмета на Район Панчарево, замесен в автоизмамите на Георги Семерджиев

Малко преди това той бил забелязан с две момичета в петзвезден столичен хотел

1 32 529

Ще се изненадате да научите кой е бил един от съучастниците на Георги Семерджиев в измамната му схема за милиони, свързана с лизингови автомобили.

Става въпрос за Христиан Петракиев. Сенчестият бизнесмен бе сред първите, отрекли се от Семерджиев в опит да се измъкне от правосъдието.
В интервю пред столично издание, той признава, че фирмата му „Млечен дол“ ЕООД е продала джипът-убиец на бившия футболист.


Той споделя, че кроели планове за рент-а-кар бизнес, но не пожънали успех. Петракиев обаче бърза да обясни, че двамата с Георги Семерджиев никога не са били близки.
Признава, че татуировките му направили силно впечатление, но никога дори и през ум не му минало, че може да е свързан с престъпност.

Петракиев е категоричен, че човешкият живот е безценен и не може да се върне, допълвайки, че няма думи за случилата се трагедия.
Той твърди, че автомобилът вече е прехвърлен на фирма „Боби транс“ 96 ЕООД. Притежател на дружеството от 22 май, е Георги Семерджиев, след като друг му прехвърля дяловете си. то е регистрирано на ул. „Нарцис“ в кв. „Драгалевци“, София.

В същото време обаче Христиан Петракиев пропуска да отбележи важна подробност, а именно, че до неотдавна именно той е бил управител и счетоводител на автокъщата „R карс“.
Освен това неговите подписи стоят под прехвърлените към дружества-бушони десетки лизингови автомобили.

До момента все още не е образувано дело за огромна икономическа измама срещу Петракиев и Семерджиев. Въпросната измама е нанесла щети на автотърговци за повече от 10 млн. лева. Да не пропуснем и фактът, че съпругата на Петракиев е зам.-кмет на столичния район „Панчарево“.

Броени минути преди зверската катастрофа, свидетели са видели Георги Семерджиев да влиза в 5-звездния хотел „Маринела“, придружаван от две красавици, едната от които доскорошна участничка в „Ергенът“.

По всяка вероятност проваленият футболист е закарал едното от момичетата на богат клиент и след това си е тръгнал с другата.
До неотдавна Георги Семерджиев излизал с млада красавица – Ева. Двамата обаче скъсали преди три месеца.

Наскоро се засекли в популярно столично заведение и Георги извикал Ева, която била с друг мъж за малко навън.
Там започнал да я налага с юмруци. Спасила я само бързата намеса на охраната на заведението. Потърпевшата обаче не е пуснала жалба.
Източник: Уикенд

1 Comment
  1. 1boasting

    1conserve

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 97 − = 96