Мрежа

Христо Иванов се мъчи да замаже скандала със записа: Изваден е от контекста!

0 20 438

Христо Иванов се зае сериозно да маже скандала със записа, видя Мрежа.

По думите му записът, който предизвика сериозен трус в роднито политическо пространство, е изваден от контекста, за да бъде превърнат в пропаганда.
„На страницата на „Демократична България“ (ДБ) ще бъде публикуван целият запис от закритото заседание на парламентарната група, който изтече в медиите. Защото той се превръща в пропаганден материал, от който се разпространяват откъси и извадени от контекста цитати по медии.

Долавям, че някои от хората, които вземат решение, ги вземат на базата на тези извадени от контекста парчета. Нека всеки се запознае с този запис, за да се види, че това е една рутинна среща на парламентарната група“, това заяви съпредседателят на „Демократична България“.

По думите му политическата му формация подхожда сериозно и със задълбочен анализ към всички елементи на преговорите.

„Ако на някой не му харсва – не знае как се прави политика. Ние бяхме готови в името на това – да има правителство – да изтеглим нашите министри и да дадем само парламентарна подкрепа.

Но ако Слави Трифонов реши, че трябва за четвърти път да счупи всичко, ДБ ще отиде на избори“, категоричен е той във връзка с думите на лидера на „Има такъв народ“ (ИТН), че изтегля партията от преговорите.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 46 − 37 =