Мрежа

Хороскоп за уикенда 29-30 октомври 2022 година

Вижте какво вещаят звездите за последния уикенд на октомври

0 13 804

Телец

През този уикенд може и да сте прави, но е добре да запазите мнението за себе си. Противен случай рискувате да жертвате важни отношения.

 

Близнаци

През този уикенд не настоявайте прекалено, за да получите своето. По този начин само ще намалите шансовете си за сбъдване на желанието ви.

 

Рак

Очаква ви прекрасен уикенд, изпълнен с приятелски разговори и незабравими приключения. Обвързаните от вас ще се радват на атмосфера на любов у дома.

 

Лъв

Това е уикенд, в който да заложите на тишината и спокойствието. Не се залавяйте за работа, не разрешавайте сложни проблеми.

 

Дева 

През този уикенд ще трябва да отметнете някои задължения. Колкото по-дисциплинирани сте, толкова по-бързо ще се справите с тях.

 

Везни

Това е уикенд, в който да не изпадате в паника. Промяната на ситуацията понякога е за добро – търсете позитивите и не се предавайте.

 

Скорпион

През този уикенд не се чувствайте длъжни да помагате на някого. Ако не чувствате вътрешен порив, значи няма защо да се месите.

Стрелец

Това е уикенд, в който да бъдете внимателни. Рискувате да допуснете грешки, за които ще Ви е необходимо много време за поправяне.

 

Козирог

През този уикенд не се вглеждайте прекалено в това, което имат другите. Вашите притежания не са по-малко качествени или ценни.

 

Водолей

През този уикенд ще може да се уверите, че сте на прав път. Кратката почивка ще освежи мислите ви, но дългата може да ви откаже от начинанието.

 

Риби

През този уикенд не пестете добрите думи. За някого те може да се окажат много по-важни от обикновено.  Раздавайте се максимално!

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 1 = 4