Мрежа

Гръмна страшен скандал с Просто Наско

Какво ли още ще излезе от некадърното им управление

0 2 569

Гръмна страшен скандал с бившия министър на културата Атанас Атанасов, по-известен като Просто Наско.

Осведомени източници от културното министерство издават, че Атанасов водел изключително охолен живот на държавни разноски.

Доскорошният културен министър се настанил в изключително луксозен и обширен ведомствен апартамент още от първия ден на встъпването му в длъжност.
Въпросното жилище се намира на топ центъра на София – на ул. „Иван Шишман“. Прави впечатление, че е разположено в близост до дома на бившия вече премиер Кирил Петков, по-известен като Просто Киро.

Оказва се, че Атанасов използвал ведомственото жилище като не плащал абсолютно никакви сметки, дори и наем. Изчисления на експерти сочат, че за времето, в което Просто Наско заемаше министерския пост, сметките за жилището му са на стойност около 30 хиляди лева и те разбира се, са били платени от държавата. На практика това означава, че всички ние сме платили сметката на културния министър.

Новият екип на културното министерство останал потресен от прахосничеството на Атанасов. Те посочват, че тази сума би стигнала за осигуряването на нормални пенсии на поне десетина изтъкнати творци на културата, които тънеха в мизерия до последната си глътка въздух на тази земя. В същото време няма данни културният министър да е направил дори най-малък опит за решаването на този проблем.

На всичкото отгоре за никого не е тайна, че по време на краткото си пребиваване във властта, Просто Наско успя да се забърка в редица скандали. Най-големият от тях бе видеото, в което изглежда здраво напушен.
Източник: blitz.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 1 = 7