Мрежа

Гала маха Дарин Ангелов, сменя го с инфлуенсър

Гала сменя един от най-атрактивните си панелисти – актьора Дарин Ангелов

Балан май ще замести за постоянно Дарко
0 13 804

След рокадата на стола му в „На кафе“ ще седне инфлуенсърът Калоян Димитров-Балан. Младежът се прочу преди 5 години като един от финалистите в третия сезон на риалитито „Фермата“, което върви в ефира на Би Ти Ви. Сега той отскача при конкуренцията в Нова тв. Официалната версия е, че само замества Дарин Ангелов, който отсъства по лични причини. И макар ангажиментът му да е само за седмица, нищо чудно да остане и в новия тв сезон от есента.

Балан май ще замести за постоянно Дарко

Иначе Калоян Димитров-Балан е гостувал при Гала за интервюта, тъй като е изключително популярен за младата публика. Момчето освен като инфлуенсър се изявява и като рапър и танцьор и има стотици хиляди последователи в социалните мрежи – сещата се, основно сред тийнейджърите. Така шефовете от Нова тв се надяват той да привлече млада аудитория към ефира на телевизията.

Източници на изданието твърдят, че ако се справи добре, младежът ще попадне в основната група панелисти в „На кафе“ от новия сезон през септември. Някои зрители на Нова тв коментират, че това е стране ход от страна на екипа на медията. След успешното си участие в „Като две капки вода“ почитателите на Дарко се удвоиха, че и утроиха и той с лекота задържа вниманието на зрителите към себе си.

Източник: „Уикенд“

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 18 − 8 =