Мрежа

Фарук Боран подари кола за 1 млн. евро на младата си жена

Йозджан Дениз зарадва половинката си Самар Дадгар с „Ламборгини“

0 9 096

Йозджан Дениз направи голям жест към жена си по случай неотдавнашната им сватба и й подари автомобил „Ламборгини“. Актьорът се изръсил за возилото 20 млн. турски лири или приблизително 1 млн. евро за спортната кола – пишат турските издания.

Екранният Фарук Боран от „Завинаги“ се ожени за иранската моделиерка Самар Дадгар в началото на годината. Сватбата беше организирана по спешност заради бременност на персийката. След бракосъчетанието младоженците тръгнаха на меден месец в Дубай и пръснаха луди пари в емирството.

Персийската съпруга на Йозджан е само на 26 години и може да му бъде дъщеря. Голямата им възрастова разлика обаче не е шок за феновете на тв любимеца, тъй като и бившата му жена Фейза Актан беше значително по-млада от него.

Дениз е роден през 1972 година в Анкара. Освен като актьор в миналото той се е изявявал и като поп звезда. Нещо повече – бил толкова популярен с музиката си, че натрупал с концертите и албумите си значително състояние.

Вторият брак на Дениз идва в момент, когато турската преса отново припомня твърденията на бившата му манекенката Шабнем Шефер, че той има отношения и с двата пола. Повечето турци обаже още го имат за Дон Жуен, който е прекарал през леглото си не една и две известни актриси.

Източник: „Уикенд“

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 7 + 1 =