Мрежа

Емили с тротинетката вече ще бръмчи с мотор

Опитите на Емили, с рождено име Даниел, и любимия й Тихомир засега удрят на камък

Емили иска да продаде тротинетката
0 6 849

Емили с тротинетката, както нашумя лицето, чието рождено име е Даниел, се жалва от голямо обществено неодобрение. То дойде след излъчените кадри, на които се вижда как Емили хвърли по магистралата със своята тротинетка. Освет хорската злъч, която се излива върху нея, представителката на ЛГБТ обществото се жалва, че МВР й налага солени глоби под път и над път.

 

Напоследък тя и любимият й Тихомир решили да продадат прочутата тротинетка и качили на сайтовете обява за продажбата й за цена от 7000 лв. – пари, които според тях тази вещ заслужава, предвид приключенската й роля по околовръстното на София и магистралата. На телефона обаче звънели само хейтъри и злобари, и то посред нощ, което наложило обявата да бъде свалена от сайтовете.

„Ще дойде време и ще й вземем цената на тази тротинетка, сега продажбата не е толкова наложителна“ – утешават се двамата влюбени.

Емили се е зарекла, че отсега нататък ще фучи из улиците на мотор, след като изкара необходимата категория.

Емили иска да продаде тротинетката

Към настоящия момент за тях стоял въпросът за сключване на официален брак. Макар че по актове за раждане и двамата са мъже. Затова Емили иска да смени пола си и да стане жена, но досега съдебните битки били загубени.

 

Последната идея на Емили е да смени адресната си регистрация от Плевен в София и да заведе ново дело в столицата, надявайки се, че нравите в държавния административен център са по-либерални и съдът ще й разреши смяна на пола. А това пък ще направи възможно и сключването на брак.

Източник: „Уикенд“

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 2 = 6