Мрежа

Двойничка на Бритни Спиърс май забърква кашите

Дали е жива Бритни Спиърс – се питат напоследък феновете

Усмивката на Бритни не била същата
0 3 425

Около коледните и новогодишни празници конспиративна теория за Бритни Спиърс плъзна из социалните мрежи. И като всяка конспирация, и тази звучи налудничаво, но затова пък много фенове на певицата я раздухват упорито. Според твърденията Бритни Спиърс вече не е между живите, а на последните снимки и клипове е заснета нейна двойничка.

Именно двойничката забърквала всички каши, в които се замесвала звездата. От психарските й изцепки до вулгарните разголвания, които певицата сипе без никакъв свян. Наблюдателни фенове твърдят, че на снимките и на клиповете не се виждат татуировките на Бритни, т.е. мадамата, която позира, няма същите татуировки или въобще няма татуси. Други пък отбелязват, че усмивката на певицата се е променила до неузнаваемост.

Някои са се втренчили в парчето на Бритни Спиърс още в далечната 2004 г. „Мона Лиза“, в което се пее за известна жена, която е клонирана. Впоследствие глупавият текст е бил променен.

Усмивката на Бритни не била същата

Някои фенове твърдят, че докато двойничката на певицата забърква скандал след скандал, истинската Бритни си гледа живота далеч от папараците. Тя се е отдала на разгул с младия си съпруг Сам Асгари, като дори прави опити да зачене за пореден път. А папараците около нея съвсем не й липсват…

Източник: в. „Уикенд“

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 59 − 50 =