Мрежа

Дават скандалната Рут Колева на прокурор заради снимки

Община Перущица подаде сигнал срещу известната певица в държавното обвинение

0 1 713

Фотосесията на певицата Рут Колева, която предизвика бурни емоции в Перущица вече е в прокуратурата. Община Перущица реши да даде Рут на прокурор, заради предизвикателните й снимки, направени на паметник в чест на загиналите на Априлското въстание и два преврата в новата българска история.

Местните са възмутени от разкрепостеното й поведение и смятат, че направеното от нея е недопустимо и подигравка с историята и обида.

След голямото обществено недоволство кметицата на общината Мария Вълканова е входирала сигнал в прокуратурата, като сподели пред медиите, че според нея това е най-нормалната реакция от нейна страна, която може да направи. Според нея това е нарушение на обществения ред и обида към всички граждани.

Тя допълва, че паметникът е туристическа атракция и достъпът до него е свободен, като снимките са позволени, всеки може да се направи снимки за спомен там, но „не и по този грозен начин“, допълва тя.

От своя страна Рут Колева реши да поднесе извинение, което публикува в профила в социална мрежа. Там тя също обяснява, че ако не е била тя на фотосесията, никой нямало да обърне внимание на скандала.

Тя все пак поднася извинения за стореното към всички, които смятат, че по някакъв начин засяга паметта на историята.

Източник: lupa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 17 − 16 =