Мрежа

Дъртият китаец Джеймс Хонг събра погледите на Оскарите

Ветеранът Джеймс Хонг си боядисва косата и никак не изглежда на 94-годишен дъртак

Джеймс Хонг има над 600 филма
0 16 265

Филмът „Всичко навсякъде наведнъж“ – прехвалената комедийна драма за собственичката на пералня, която влиза в сблъсък със суперзлодеи от други вселени, триумфира на тазгодишните награди „Оскар“. Лентата спечели почти всички награди в основните категории и беше обявен за най-добър филм на годината.

В „пирона“ на церемонията обаче се превърна не изпълнителката на главната роля Мишел Йео, нито дори режисьорите Даниъл Шайнерт и Даниъл Куан, а изпълнителят на малка мъжка роля в продукцията Джеймс Хонг. Ветеранът на американското кино от китайски произход, който играе консервативния баща на главната героиня, беше най-търсената личност за интервюта и припкаше по сцената като пъргаво жребче. В което не би трябвало да има нищо странно, ако преди 2 седмици не беше навършил достолепните… 94 години.

Джеймс Хонг има над 600 филма

С около 600 филма зад гърба си дъртият Хонг, китайският господ здраве да му дава, скоро ще счупи рекорда за всички времена, тъй като продължава да се снима непрекъснато въпреки библейската си възраст. Миналата година той стана най-старият актьор, получил своята звезда на Алеята на славата. Знаковият актьор е имал само две съпруги, като с втората е от 1977 година. Не се наемаме да изброяваме децата, внуците и правнуците му…

Източник: „Уикенд“

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 23 + = 26