Мрежа

Борисов: Пастори лъжат, че ще вземаме децата. Това е нова Костинбродска афера

0 0

Радваме се на много неща, като карате по Южната дъга не се ли радвате, на фонтаните на НДК, на най-високия БВП не се ли радвате. С тези думи премиерът Бойко Борисов разговора в студиото на бТВ. Преди това той се поздрави с лекоатлетката Ивет Лалова, която бе гост преди него.

По повод ситуацията в Сливен, където роми си вземат децата от училище, заради слухове, че държавата ще им ги вземе. Премиерът заяви: Като дойдат избори има цели щабове, които мислят каква мръсотия да се направи. За съжаление много пъти им се получава – така беше Костинброд, козичките.

Обръщам се към хората  в Сливен и Ямбол, че това е друг вид Костинбродска афера. Тогава излязоха хора от няколко партии, които заговориха за автобуси с двойни дъна, това ни отне между 6 и 10%. Виждате сега хората какво говорят –  държавата ще ни вземе децата. Единственото, което е и сега е в закона, е, че ако хванат родител, че изнасилва детето си, ако го пребива това дете като куче, когато едно дете е хвърлено отвън да стои в мръсотията, без грижа, без да ходи на училища, като животно буквално. Така ли трябва да стоим и да го гледаме. Това ли е правилното и хуманното. 

Борисов заяви, че прокуратурата разследва.“Ще ги хванат някои пастори партийни“. Но има стотици, хиляди примери за изнасилени, пребивани, системно пребивани деца, ние като общество да ги оставим ли? Те имат необходимост от закрила.“ Премиерът заяви, че да вкарали 50 000 деца в училище и това е от успехите на правителството. 

Очаквайте подробности.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha + 23 = 31