Мрежа

Бойко Борисов: Българските лекари и учители показват най-добре какво е да си будител!

0 1
Бойко Борисов с вълнуваща честитка по случай Деня на народните будители!

Премиерът на България не пропусна да честити Деня на народните будители на всички българи. Едновременно с това обаче той поде отново темата за коронавируса и битката с него.

Ето какво написа Бойко Борисов:

„Будителите не са само хора от миналото. Има ги и днес, те са тук сред нас. Всеки един човек във времена на криза и епидемия може да е будител.

Това най-добре го показват българските лекари и учители. Със своята отдаденост и саможертва в тази тежка и необичайна ситуация, те заслужават поклон и благодарност.

Хората на изкуството продължават да творят. Да правят живота ни пълноценен. Българският бизнес е все по-иновативен и бързо се адаптира, колкото и трудно да е положението.

В този тежък период призовавам всеки един да бъде преди всичко отговорен, да бъде будител пред себе си и обществото. Само с общи усилия може да направим така, че след време идните поколения да се гордеят с нас, така както ние се гордеем с нашите предшественици.

Винаги има решения, винаги има изход! Историята не помни тези, които не са могли да ги намерят. Историята помни достойните и тези, които не отстъпват пред предизвикателствата. Нашите будители са точно такива!“

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 9 + 1 =