Мрежа

Бъдещият Ерген – Филип Буков: Любовта трае около година!

Спряганият за бъдещ участник в „Ергенът“ Филип Буков пак разбуни духовете с мисли за жените и любовта

Филип Буков прекарва с часове във фитнеса
1 36 595

В момента 28-годишният актьор няма приятелка, а най-дългата му връзка е била 9-годишна. Той имал отношения с ученическата си любов, но когато младата жена му поставила условия за брак и деца, той не бил готов. Това довело и до раздялата им. След това Филип Буков имал временна авантюра с красавицата от Варна Ния Неделчева, но отношенията им така и не се задълбочили.

Още когато се появи информацията в медийното пространство, че Филип Буков е евентуалният нов Ерген, самият актьор сподели интересни възгледи за жените и любовта.

Според него любовта трае около 1 година, за да отстъпи място на скуката и досадата. Актьорът е споделял, че не е женомразец, както го определили някои жълти сайтове. Просто харесвал едва 5 процента от жените, тъй като бил взискателен към тях. Той много държал на интелектуалното сходство между двама души.

„Защото интимните моменти са приятни, но отминават и с жената трябва да си говориш. Смятам, че трябва да има какво да си кажем, да имаме общи интереси“ – счита актьорът.

Филип Буков прекарва с часове във фитнеса

Той мисли, че не е задължително бъдещата му любима да е актриса. Трябва обаче да е спортна натура, за да разбира страстта му към тренировките и да не го смята за егоист, когато отделя време да вае мускули.

Източник: „Уикенд“

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 7 = 1