Мрежа

Алекс от „Ергенът“ с апетит за младо агнешко

Психоложката Александра Гърдева се натиска с малкия брат на фолкпевицата Лидия

0 33 599

Мине се, не мине месец и Алекс от „Ергенът“ намира начин да напомни за себе си. Явно Гърдева знае как да привлече вниманието към себе си, независимо дали ще е с нов ухажор, или с нова екскурзия до екзотична дестинация.

 

Последният й медиен проблясък тя реализира на яхта, плаваща волно по морската шир, на чийто борд обаче Алекс Гърдева беше нежно прегърнала младеж на около18-20 години. Флиртът нямаше да направи такова впечатление, ако кака му Алекс не беше на 34 лазарника, сиреч два пъти по-възрастна от ухажора си. Явно на психоложката й се хапва младо агнешко, макар тя упорито отрича да има такъв апетит.

Фотосът събра доста пиперливи коментари, измежду които обаче и лъсна истината кой е въпросният младеж, който се пада по известни каки. Оказа се, че младото лъвче е 18-годишният Живко, по-малкият брат на фолкпевицата Лидия, който тази пролет бе абитуриент.

В един момент Гърдева явно се засегна от коментарите и категорично отрече да има интимно влечение към младия бургаски гларус. Това не пречи на феновете обаче да останат със своите подозрения за евентуална интимна афера между Живко и кака му Алекс.

 

Последните месеци изглежда, че Гърдева наистина е обвързана, но за избраника й не се знае нищо. Тя беше с него на екскурзия в Истанбул, но показа само свои, но не и общи снимки оттам.

 

Алекс Гърдева и Виктория Капитонова станаха най-известните „моми“ от първия сезон на „Ергенът“. И макар че нито една от двете не успя да спечели сърцето на необвързания Виктор, сега дамите се радват на огромна популярност, осребрявайки я подобаващо с реклами в профилите си в социалните мрежи.

Източник: „Уикенд

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 8 + 1 =