Мрежа

Звярът се завърна! В Русия възпяха СССР, Путин го иска обратно (ВИДЕО)

0 429
СССР може да се върне обратно, Путин така е решил!

Владимир Путин отдавна иска да възвърне мощта и силата на Русия от времето, в което съществуваше СССР. Руският президент дори не крие, че смята Украйна за руска територия и именно затова в момента води война, за да си я върне.

Очевидно не само Путин, но и голяма част от руския народ бленува да види отново СССР обединен. Това стана ясно на 18.03.2022 г., когато в Москва се проведе концерт в чест на присъединяването на Крим към Русия.

Интересното е, че на този концерт Олег Газманов изпя песен в чест на СССР. Хиляди руснаци чуха с ушите си как се възпяват Украйна, Казахстан, Крим, Беларус, Молдова като руски територии.

И това се случи в 21 век, което възмути Запада. Владимир Путин открито говори, че Украйна е измислена държава и на практика украинци не съществуват. Според него една част от територията й е на Полша, а останалата на Русия.

Според много анализатори в момента Путин може да анексира и Украйна, както направи с Крим. Мнозина обаче считат, че той може да не спре дотук и да тръгне да си връща всички бившия съветски републики, както и техните някогашни сателити като България например.

Вижте видео от изпълнението на въпросната песен!

Leave A Reply

Your email address will not be published.