Мрежа

Зрителите попиляха журито на „Звездите в нас“

Крайно са разочаровани от избора

0 1 499

Иначе забавното шоу „Звездите в нас“ бе провалено от неадекватното жури.

То стартира на 11 септември, а Мария Игнатова и Ненчо Балабанов се справиха сравнително добре с ролите си на водещи.

В състава на журито влизат Виктор Калев, Дони, Тита и Софи Маринова. Двете дами обаче оставиха лошо впечатление у зрителите с неадекватното си намерение. Те очевидно не само не знаеха къде се намират, а нямаха и представа защо са там.

Колкото и добре да изглежда блондинката и да стои добре на екран, мястото й определено не е в журиращия състав на новото музикално предаване. На това мнение са не само зрителите, а и хора от тв средите.

Тита лично призна в ефира на Нова тв, че е останала изненадана от поканата да е жури. Тя посочи, че не се чувства толкоз компетентна, че да оценява участниците. Казано с други думи, тя си призна в прав текст, че мястото й не е там.

Това, че младата певица не е готова за такава стъпка стана ясно още в първото предаване. Тогава тя блесна не само с бедния си речник, а и със селски възклицания от типа на „Мале, мале…“, които редеше през цялото време.
По всичко личеше, че изпитва дискомфорт и не се чувства на мястото си. Макар да се опита всячески да блесне, се получи точно обратното.
Очаквано най-много неподправен смях в предаването внесе Виктор Калев.

Както вече стана ясно и за зрителите „Звездите в нас“ до голяма степен наподобява „Като две капки вода“ с разликата, че в новото шоу са отбори, докато в капките бяха индивидуални изпълнители. Всеки отбор е от трима души, които имитират един изпълнител.

Трима от участниците влязоха в образа на рок групата „Рамщайн“, но повече от очевидно бе, че журито не бе подготвено. Двете дами в журито дори не бяха чували за тази група, а камо ли за творчеството им.

Зрители на новия формат са възмутени от факта, че Тита и Софи Маринова нямат грам музикална култура извън собствените си стилове. Те са категорични, че не е нормално трима от общо четирима журиращи да нямат представа кои са „Рамщайн“ и изобщо да не са чували за тях.

При все, че зрителите определят формата като доста интересен, а участниците като свежи, те недоумяват каква е логиката половината от журиращите да нямат елементарно образование и поведение. Според тях това е обидно не само за самите участници, а и за зрителите.

Тита бе попиляна от критика, но ако трябва да сме точни, Софи Маринова също я заслужи, предвид факта, че само в първия епизод на предаването каза поне 40 пъти „нали“.
Зрителите претърпяха поредно разочарование, след като се видя, че по-добрите отпаднаха за сметка на не толкова силните имитации от отбора на Софи Маринова, в който всъщност имаше само една единствена добра интерпретаторка.
Източник: Уикенд

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 51 − 46 =