Мрежа

Жестока катастрофа на АМ Тракия, много ранени, също и дете

Едно дете и шестима възрастни са приети в болница в Пловдив

0 750

Черната статистика по пътищата продължава и днес, след като първо катастрофира кола в района на Стара Загора. Един човек е ранен и приет в болница без опасност за живота.
Именно този инцидент става причината за сериозната верижна катастрофа в посока Бургас. При нея по последни данни са ранени 7 човека, които са транспортирани в болница в Пловдив. Сред тях има и невръстно дете.
Тежкият инцидент блокира движението по магистралата, което наложи използването на обходен маршрут през Белозем – Опълченец – Оризово – Плодовитово – АМ Тракия.
Задръстване има дори и в София на изхода на магистралата в посока Пловдив. Снимки заляха социалните мрежи, на които се виждат километрични колони от коли, които не помръдват и хора излезли от тях.
Тежкият инцидент с ранените се случва между джип с немски табели и Опел Корса. От появилите се снимки от преминаващи в района хора показват много сериозни материални щети по лекия автомобил. В него са пътували 4 жени, които са в по-тежкото състояние, останалите ранени са от джипа.
Пристигналите на място пожарникари са заявили, че направо е чудо, че не са се запалили при този удар. Заради тежкия инцидент все още текат огледи и движението там е затруднено.
Източник: trud.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 92 − 87 =