Мрежа

Жесток скандал! Жената на Кирил Петков цъфна изненадващо на полета на БГ делегацията до Рим, изгони Лена Бориславова от самолета

0 1 071

Жесток скандал се разрази преди полета на българската делегация до Рим, узна Мрежа.

Кирил Петков и други български представители по традиция присъстват на отслужването на  божествена света литургия в базиликата „Сан Клементе“ в чест на празника на Кирил и Методий. От години те биват приемани от главата на Римокатолическата църква.

В делегацията тази година са включени 44 човека, а сред тях е дясната ръка на Кирил Петков и говорителка на кабинета Лена Бориславова. Чекират се и се качват в самолета. Полетът обаче се бави, защото на летището все още не се е появил вицепремиерът Асен Василев.

Той идва последен, а по наша информация заедно със съпругата на Петков – канадката Линда Макензи. Дали тя в последния момент решава да придружи съпруга си при пътуването до Рим, не е ясно. Срещата й с Лена Бориславова обаче очевидно не била от най-приятните. Какво се случва на борда, не е ясно.

Изненадващо обаче Бориславова слиза от самолета и бива отписана от системата на пътниците, все едно не е била сред тях. Впоследствие Линда се явява в компанията на Петков и останалите членове на правителството в Рим, а твърде неподходящото й облекло за официално посещение става обект на множество коментари.

Отдавна се говори, че Лена Бориславова е най-близкият човек до премиера, който диктува всичките му решения и е министър-председател в сянка.Бориславова придружава премиера на всички важни срещи, а според участници в тях иззема лидерската роля в разговорите. Мнозина дори подозират отношеиня между двамата, които надхвърлят професионалните.

Интересно е също така дали Асен Василев не е на страната на Линда Макензи в този конфликт с дъх на ревност, ако е вярно, че той е пристигнал с нея на аерогарата, очевидно изненадващо за Лена Бориславова.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 1 = 1