Мрежа

Жената на Кулио пропиля цялото му наследство за надгробна плоча

Не остана наследство за нито едно от 7-те пораснали деца на рапъра Кулио

Кулио ни напусна на 59 години
0 42 908

Напусналият ни много внезапно и твърде преждевременно миналата година рапър Кулио се обзаведе с огромна и кичозна надгробна плоча, на която би могъл да завиди всеки „паднал от прозореца руски олигарх“. Последната жена на известния изпълнител Мими Айви лично се похвали с грозотията в социалните мрежи и обяви, че е платила за нея 300 хиляди долара.

„Това бяха всичките ни пари, но си струва всеки цент! Почивай в мир, скъпи!“ – написа Мими и позира с дизайнера на това „произведение на изкуството“ – известния артист Тим Листър-Гробаря, който е автор на паметниците на десетки знаменитости.

Върху каменното творение са изписани истинските имена на покойния изпълнител – Артис Лайън Айви-младши. Както и знаковата за рапъра фраза от големия му хит: „Сега съм у дома в гангстерския рай“.

Твърдението на Мими Айви, че всички спестявания на рапъра са отишли за надгробна плоча, потвърждават информацията, че за 7-те му пораснали деца няма да остане и долар. Кулио се пренесе на другия свят, без да оформи завещание.

Кулио ни напусна на 59 години

Кулио почина на 59 години при мистериозни обстоятелства. Той бил на гости у свой приятел, отишъл до банята и никога повече не се върнал. Наркотици около тялото му не са открити. Пристигналите парамедици само констатирали смъртта му.

Източник: в. „Уикенд“

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha + 51 = 55