Мрежа

Затвориха пътя Попово – Бяла заради тежка катастрофа

0 429

Затворен за движение за всички моторни превозни средства е пътят Попово – Бяла. Причината е тежка катастрофа между товарен и лек автомобил. По предварителна информация има загинал човек, съобщават от Областната дирекция /ОД/ на МВР в Търговище. Създадена е временна организация на движението.

Пътният инцидент е станал малко след 19,30 часа, на около 2 км преди Попово в посока откъм Бяла. Автомобилите са се движили се в противоположни посоки.

По предварителна информация водачът на лекия автомобил е загинал, а водачът на другия автомобил е откаран за преглед в МБАЛ-Търговище. Товарният автомобил се е преобърнал на пътното платно и е разсипал товара си – царевично зърно.

Създадена е временна организация на движение. Предлага се обходен маршрут само за леките автомобили, пътуващи в участъка. Тези, които пътуват в посока Бяла-Попово, временно се пренасочват по маршрут: с. Водица – с. Цар Асен – с. Голямо Градище – гр. Опака – гр. Попово. Пътуващите в посока Попово-Бяла леки автомобили през с. Гагово – гр. Опака – с. Голямо Градище. – с. Цар Асен – с. Водица, след което се включват във второкласния път.

Извършва се оглед на местопроизшествието. От полицията апелират към водачите на МПС да шофират с повишено внимание и съобразена с пътните условия скорост.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 29 + = 30