Мрежа

Засукана българка в основата на раздора между Шакира и Пике (ФОТО)

Запознати твърдят, че крахът бил неизбежен

0 2 034

В раздора между Шакира и Пике лъсна българска следа.

Оказва се, че в основата на една от най-горещите раздели през последните седмици, се крие засукана българка.

За мнозина любовта между Шакира и Пике изглеждаше непоклатима. Тя обаче претърпя изненадващ крах след 12 години заедно и две деца.

Според тиражираната напоследък информация, причина за раздялата е станала изневяра от страна на испанския футболист.
При все, че и Шакира, и Пике потвърдиха развода си, двамата запазват мълчание относно причината, поради която се е стигнало да краха на връзката им.

При все, че двамата така и не сключиха брак, тепърва ще делят имуществото, придобито по време на съжителството им.
И тук идва най-пиперливата част от новината за раздялата им – ако Жерар Пике е изневерил, то коя е жената, успяла да го открадне от Шакира.

Според първоначалната мълва по темата, той е изневерил с млада хубавица с руси коси, работеща като сервитьорка. Оказва се обаче, че истината е съвсем различна. Дамата, разбила семейството им всъщност е мургава красавица от Града под тепетата (пловдивчанка). Името й е Драгана Спасовска.

Пловдивчанката много обича да отскача до Дубай, където всъщност се срещнала за пръв път с футболиста. Той също посещавал често мегаполиса, при това без Шакира. Двамата се срещнали за последно преди Нова година на ресторант .

Снимката, появила се в социалните мрежи тези дни също издава горещите чувства помежду им. За момента тази информация няма официално потвърждение. В испанските медии обаче все по-усилено се коментира, че така или иначе склонността на футболиста да залита по чужди жени рано или късно щяла да разтури семейството му.
Източник: blitz.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 9 + 1 =