Мрежа

Защо вдовицата на Кърт Кобейн мрази Брад Пит?

Кортни Лав твърди, че Брад Пит й отнел участието в хитовия филм „Боен клуб“

0 75 543

Докато всички жени са влюбени в Брад Пит, Къртни Лав го ненавижда!
Скандал отпреди близо четвърт век смразил отношенията на вдовицата на култовия вокал на „Нирвана“ Кърт Кобейн и холивудската звезда Брад Пит. Самата Кортни Лав, която се изявява като пънк певица и актриса, твърди, че именно Брад Пит я оставил без участие в станалия мегахит впоследствие филм „Боен клуб“ (1999 г.) на режисьора Дейвид Финчър.

Кортни Лав твърди, че успешно преминала кастинга за главната женска роля в „Боен клуб“. Още повече, че по това време тя е гадже с другия основен персонаж във филма Едуард Нортън. По същото време обаче Брад Пит и режисьора Гюс Ван Сант се свързали с нея, като искали разрешението й да заснемат филм за покойния вече Кърт Кобейн. По закон като негова вдовица този проект би могъл да се случи само след съгласието й като негова вдовица.

„Не бяха изминали и 5-6 години от самоубийството на Кърт. Побеснях! А и дъщеричката ни беше прекалено малка“ – спомня си Лав. Тя си позволила да бъде доста груба и безпардонно да обясни на Брад Пит, че никога няма да може да изиграе такъв многопластов образ и сложен характер като Кърт Кобейн.
„За кои, по дяволите, се мислите вие?“ – отрязала ги Къртни Лав.

Актрисата и певица твърди, че това е причината Брад Пит да я отстрани от участието й във филма, като питае ненавист към нея. От това продукцията въобще не е загубила, защото на нейно място влиза талантливата актриса Хелена Бонам Картър, която прави много силна роля.
Източник: в. „Уикенд“

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 2 + 8 =