Мрежа

Заместничката на Тита – сланина с хиалурон. Лъсна истинското лице на Пепи Баева

Новата на Недко плаши без филтър, даже гримът не я спасява

0 536

Тита има повод да си сипе по едно голямо ако види как изглежда без грим наследницата й в спалнята на Недко.

Набиращата популярност Пепи Баева е момичето, което пристана на ММА-боеца след раздялата му с певицата. Нощният клуб Bedroom е мястото, където Пепи си вади хляба като гримьорка, надявайки се да забърше някой баровец, който да я изстреля по върховете на хайлайфа.

От снимките, с които нашата медия ексклузивно се сдоби обаче е видно, че мечтата й е доста смела, а бившият на Тита има сериозни проблеми със зрението. Или с вкусовите си критерии.

Селфитата, с които Пепи демонстрира актуалния nude макиаж доказват, че реалността няма нищо общо със силно филтрираните Инстаграм кадри. Вместо изящните, високи скули, изразителни очи и деликатен профил, с който тя ни беше презентирана в началото на връзката си с Недко, наяве виждаме нещо подобно на лоена топка без капка релеф и контур. Бузите са повече от пухкави, малките очички са потънали в слоеве мазнина, а от цялостното изражение не лъха на сексапил, нито на особен интелект. Визията е меко казано аграрна, а Пепи май тайничко изяжда порциите на Недко, или редовно посещава хладилника в негово отсъствие.

Накратко – натуралните снимки потвърждават народната мъдрост, че жена се избира денем, след баня и на трезва глава! Може би най-голямото достойнство у конкурентката на Тита е благият нрав и сексуалната разпуснатост, ако вярваме на клюките, че пускала на мъжете след второто „здрасти“.

Каквато и да е истината, Недко копае дъното, а Тита тепърва ще се радва на свободата и любовта с новия си, далеч по-достоен партньор.
Източник: crimesbg.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 3 = 2