Мрежа

WINBET отново с отличие от Българската федерация по мотоциклетизъм

Партньорството между федерацията и компанията продължава вече втора година

0 536

За втора поредна година WINBET получи почетния знак на Българската федерация по мотоциклетизъм (БФМ) за изключителен принос в развитието на мотоциклетния спорт в страната.

Отличието бе връчено на церемонията за награждаване на шампионите и призьорите на федерацията за 2022 г. в Пловдив и бе получено от главния маркетинг директор на WINBET г-жа Десислава Колева – Иванова.

WINBET е основен партньор на БФМ от 2021 г. и подкрепя състезанията по мотоциклетизъм на писта, супер мото и ендуро в календара на федерацията.

„Изключително сме щастливи, че вече две години партньорството между WINBET и Българската федерация по мотоциклетизъм спомага за развитието на един толкова обичан в България спорт. Резултатите на състезателите и интересът на публиката към събитията, организирани от федерацията, доказват това“, коментира г-жа Колева-Иванова.

„Благодаря на федерацията за този знак на уважение към нас като партньор и като компания, която активно подкрепя българския спорт. Пожелавамe още много успех на всички състезатели и отбори през новата 2023 г.“, допълни тя.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha + 74 = 82