Мрежа

Владимир Путин заплаши, че ще унищожи украинците до крак и…

Западът категорично няма да изпрати войниците си там

epa09534605 Russian President Vladimir Putin chairs a meeting with members of the government via teleconference call at Novo-Ogaryovo state residence outside Moscow, Russia 20 October 2021. EPA/ALEXEI DRUZHININ / SPUTNIK / KREMLIN POOL MANDATORY CREDIT
0 105 289

Украйна отвърна подобаващо на заплахите на руския президент Владимир Путин, че ще води война до изтребването на „последния украинец“.

В този ред на мисли Киев определи неговите думи като поредното доказателство за умишления геноцид, извършван от окупаторите на украинските земи.

Съветникът на президента Володимир Зеленски – Михайло Подоляк бе категоричен, че план „колективен Запад“ не съществува, само Z-армията, която влезе на територията на Украйна, обстрелвайки градове и взимайки цивилни граждани. Останалото не е нищо повече от примитивна пропаганда.

В този ред на мисли, Подоляк заключава, че мантрата на Путин за война до последния украинец е доказателство за умишления руски геноцид.
Той припомни и думите на Путин, че Западът иска той да се бие до последния украинец. Подоляк посочва, че са чували това многократно и това е огромна трагедия за народа на Украйна. Въпреки това обаче, изглежда, че всичко върви именно към случването на тази мантра.

Владимир Путин обаче пък посочи, че страната му все още не е започнала със „сериозните неща“ в Украйна.
Междувременно руските войски вършат ужасяващи престъпления ежедневно, в това число и убийство на невинни деца. При все, че Западът подпомага Украйна с оръжия, ясно подчертаха, че няма да изпратят войниците си там.
Източник: blitz.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 8 = 1