Мрежа

Влади Михайлов се контузи на сцената

Актьорът Влади Михайлов пострада на терен по време на работа

0 3 211

Актьорите също стават жертви на трудови злополуки и последното доказателство за това е Влади Михайлов, ако съдим от неговия профил в социалните мрежи. На една от снимките е видно, че устата на екранния Денис Топал от „Братя“ е била разбита по време на работа на терен. Не става ясно обаче, дали произшествието е станало по време на репетиции на някой от музикълите, в които актьорът има участие, или на снимачната площадка на сериала „Братя“, чийто последен сезон започва на 5 септември в ефира на Нова тв. Ден по рано пък се игра за пореден път рокоперата „Исус Христос суперзвезда“, като този път спектакълът беше поставен на Античния театър в Пловдив.

По-вероятно обаче актьорът да е получил нараняването си по време на сериала „Братя“, в който има заложени много екшън сцени. Възможно е някой от колегите на Влади Михайлов да е изпуснал ръката си и вместо да маркира удар, да е халосал истински актьорът по сурата.

 

В социалните мрежи актьорът се извини на зрителите на хитовия мюзикъл „Mamma Miа“, като най-вероятно това беше намек, че няма да участва в спектакъла поради травмата. В постановката за ролята си той се редува с колегите си Орлин Горанов и Кирил Иванов.

Източник: „Уикенд“

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 1 = 2