Мрежа

Вижте в какво гнусно нещо са замесени полицай и свещеник

Голям скандал предизвика ареста на общо 5 мъже и майката на момичето

0 536

Православен свещеник от Атина е замесен в случай с проституиращо 12 годишно момиче. В същият случай изплува и името на 26-годишен полицай от Главната дирекция на полицията в Атика.
По непотвърдена информация свещеникът е направил опит да се самоубие и открит в безсъзнание. Той е откаран в болница днес.
Министърът на гражданската защита Такис Теодорикакос е разпоредил пълно вътрешно разследване за съпричастността на 26-гошния служител на реда, както и за установяване на други замесени.
Случаят с 12 годишното момиче, жертва на педофилска мрежа шокира гърците, а освен това е възможно и той да е само „върхът на айсберга“. Предполага се, че може да бъде разкрита цяла мрежа за детска педофилия и проституция.
Случаят предизвика огромен скандал, който се пренесе и в политиката, тъй като един от участниците – 53 годишен мъж, предполагаемо изнасилил момиченцето е член на управляващата там партия.
Скандалът стигна до неизмерими размери, след като бе споделено за списък с 213 потенциални педофили. Действащ депутат призова да бъде публикуван незабавно, иначе всяко забавяне се равнява на прикриване на тежко престъпление.
Шокиращо за гърците, като вярваща нация е и участието на духовно лице в педофилската мрежа.
Източник: blitz.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 56 − = 50