Мрежа

Вижте колко е тлъстият хонорар на певците за Нова година

В края на годината хората се отпускат и се забавляват, но каква е цената

0 1 178

С наближаването на Коледните празници всички забавяме темпото и се отдаваме повече на равносметка и веселие. Именно затова мнозина коментират, че тогава Ден година храни и не малко хора се възползват от тази максима с пълна сила.

Примата на попмузиката Лили Иванова от доста години не изнася новогодишен концерт, тъй като бизнесмените не могат да й осигурят искания хонорар от 100 000 лв.

Друг известен български изпълнител предлага услугите си за доста по-скромна сума. Той се очаква да вземе участие в 3 дни около нова година, като всяко едно от тях ще е не повече от 2 часа. Общо за тях той ще получи близо 50 000 лева хонорар.

В новогодишната нощ той ще бъде в старата столица, където заедно с фолкзвездата Деси Слава ще забавляват гостите на комплекса. Кувертите там се движат между 300 и 400 лв за човек.

В първия ден от Новата година той ще проведе участие в курорта Албена в 5 звезден хотел.

Друго известно лице от шоубизнеса – Димитър Рачков също ще работи в нощта на нова година, като ще вземе участие в хотел във Велинград. Неговият хонорар е почасов, като 1 час му струва 4 000 лв.

Източник: blitz.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 1 = 3