Мрежа

Вижте хороскопа си за 11 август, четвъртък – от Овен до Дева

Хороскоп, публикуван във в. "Марица"

1 22 364

ОВЕН
Днес взимайте важните решения самостоятелно и действайте както ви подсказва интуицията. На хората около вас това няма да се харесва и някои ще се опитат да се бъркат в делата ви или да ви дават ненужни съвети. Крайно време е да се замислите и да се погрижите за здравето си.

 

ТЕЛЕЦ
Интересен ден. Често ще възникват препятствия, но те няма да ви изплашат. Мнозина от вас ще заложат на изобретателност и ще постигнат резултати, които преди са изглеждали невъзможни. Може да имате спорове с колегите, но няма да допуснете открит конфликт. Успешно ще стартирате нов проект.

 

БЛИЗНАЦИ
Не се сърдете и не приемайте присърце неприятностите. Заложете за рутината и търсете поводи за радост. Само така може да преодолеете стреса и лошото настроение. Вечерта ще имате приятни срещи със стари познати, с отлични новини и интересни нови предложения.

 

РАК
Денят ще започне с неочаквани затруднения, но благодарение на вашата упорист и рутина, ситуацията бързо ще се промени и всичко ще започне да се нарежда отлично. Ще се открият нови възможности. Околните ще харесат вашият ентусиазъм и ще ви подкрепят. Ще получите предложения за сътрудничество.

ЛЪВ
Сутринта ще сте мобилизирани и ще свършите доста работа. Ще се справите с натрупаните задачи и ще изгладите отношенията си с хора, с които сте имали неразбирателство. По-късно ще възникнат неотложни задачи, за които ще ви трябва помощ. Ще ви е нужно време и за отдих.

 

ДЕВА
Утрото е подходящо за важни срещи. Ще ви трябват само няколко минути, за да направите впечатление на нови познати и да се харесате на важни хора. Ако имате предложения за сътрудничество, приемете ги без колебание. Следобед ще е време за работа, изискваща акуратност и внимание към детайлите.

Хороскоп за останалите зодии може да видите тук.

 

 

1 Comment
  1. […] Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 2 + 5 =