Мрежа

Хороскоп за 11 август, четвъртък – от Везни до Риби

Хороскоп, публикуван във в. "Марица"

1 6 635

ВЕЗНИ

СКОРПИОН

Отличен ден за общуване. Добре ще разбирате желанията на околните. Ще забелязвате чуждите слабости, но няма да се възползвате от тях и това предизвиква уважение. Може да започнете подготовка по нови проекти. Ще се открият интересни възможности за работа и бизнес

 

СТРЕЛЕЦ

Запасете се с търпение. Днес няма как бързо да имате резултати. Ще се наложи в движение да променяте плановете си и да отстранявате пропуски. Съхранете самообладанието си и не влизайте в спорове. Не взимайте решения под влияние на емоциите. Каквото е възможно отложете за по-спокойни времена.

 

КОЗИРОГ

Днес няма да можете да избягате от суетнята. Започвате едно, после друго, решавате няколко проблема наведнъж. Това на моменти ще ви изнерви, но няма да се объркате. Това ще впечатли околните. Мнозина ще считат, че вие сте способни на всичко и няма да са далеч от истината.

ВОДОЛЕЙ

Сутринта ще имате срещи с хора, които искате да привлечете за свои съюзници. Може спокойно да споделите идеите и плановете си. Ще заинтригувате мнозина. Очаквайте добри новини. Ще успеете да изгладите предишни разногласия с колегите си и да успокоите атмосферата около вас.

 

РИБИ

Днес имате необикновени идеи. На много неща сега гледате по друг начин и това ви помага. Интуицията също ще ви подсказва как ще се развият събитията в близките месеци. Околните не винаги ще разбират вашите думи и постъпки, но няма да ви пречат. Каквито и да са обстоятелствата, не се отказвайте от замисленото.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

1 Comment
  1. […] Хороскоп за останалите зодии може да видите тук. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 28 + = 30