Мрежа

Вижте хороскопа си за 1-7 юли, от Овен до Дева

Вижте какво вещаят звездите според хороскопа, публикуван в tribune.bg

0 28 142

Овен

Ще трябва да прекарате тази работна седмица в решаване на проблеми, някои финансови въпроси, уреждане на документи и др. През тези дни стресът е значително подчертан, поради което е възможно спадане на имунитета. Действайте превантивно, повече почивка, повече сън, здравословно и балансирано хранене. Това е изключителен период за подобряване на отношенията ви, тъй като и вие, и отсрещната страна ще сте склонни да отстъпвате и да правите компромиси.

 

Телец

През тази седмица може да имате много нервност в контактите с променливи и трудни колеги, така че темпото ще бъде изключително силно и понякога изтощително за вас. Повишено напрежение и стрес през втората половина на седмицата може да предизвика проблеми със съня, главоболие и колебания на кръвното налягане. Ходете повече сред природата, релаксирайте и се движете. Сега можете да преодолеете някои разногласия в личните си отношения и да решите проблемите, които са ви натоварвали в предходния период.

 

Близнаци

Тази седмица ще бъде със  забързан ритъм, нажежена работна атмосфера. Обемът на отговорностите ще нарасне рязко и е вероятно от време на време да се чувствате сякаш сте заровени до гуша в работа. Малко сте се отпуснали по отношение на разходите. В любовен план двете страни трябва да покажат готовност за компромиси, да си отстъпят в някои напрегнати моменти, за да може всичко да върви както трябва. Не създавайте излишно напрежение. Около свободните представители на знака започват да се появяват интересни любовни възможности.

 

Рак

Съветът към вашият зодиакален знак е тази седмица да не влизате в рисковани финансови сделки, всичко може да има големи последици. Проявете повече предпазливост и самообладание в контактите, както с колеги, така и с началници, не е време за прибързани ходове и решения. В любовен план ситуацията е стабилна, вие и вашият партньор сте на еднакви дължини на вълните и е необходимо само малко усилие от ваша страна, за да насочите тази връзка в желаната от вас посока.

 

Лъв

Тази седмица е подходящият момент за промени, радикални и съществени, такива, които ще ви отведат в съвсем друга посока, към реализацията на вашите цели. Всичко ще се случва спонтанно, лесно ще създавате контакти и ще започвате интересни истории. Що се отнася до тези, които са в емоционални връзки, сега можете да постигнете добра комуникация с партньора си в несравнимо по-голяма степен. Някои от вас ще спечелят човека, когото отдавна желаят, но въпросът е колко стабилна ще бъде тази връзка.

 

Дева

Тази седмица е възможно голямо напрежение, разногласия по някои въпроси с хора, с които работите. С малко усилия всичко може да тръгне в друга, по-добра посока. Поведението ви може да бъде доста капризно и да отблъснете някои хора с променливостта си. Контролирайте се и оставете нещата да се развият от само себе си, със сигурност ще намерите решение. Ако връзката е претърпяла някакви турбуленции в предишния период, сега можете да подредите ситуацията много по-лесно.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 75 − = 65