Мрежа

Виктория Капитонова закопа „Ергенът“ Виктор след предаването

0 1

Заявява, че не би търпяла мъж като него

Рускинята Виктория Капитонова, която излезе като победител от скандалното шоу на bTV „Ергенът“, разказа играта на Виктор Стоянов.

 

Тя заяви категорично, че никога не си е и помисляла даже, че може да бъде с него в реалния живот.

Виктория Капитонова призна, че още по време на шоуто е видяла неща във Виктор, които никак не й допаднали.

 

Щом пък научила, че „Ергенът“ се е целувал с всички участници в шоуто, вече нямало сила, която да я убеди, че това е мъжът за нея.

Не крие, че всички скандали, заливанията с алкохол и скубанията на коси за нея са били само игра и нищо друго.

 

Всички станаха свидетели как Виктор Стоянов сподели, че би искал да задълбочи отношенията си с нея извън риалитито. Това обаче така и не се случило. Изглежда двамата дори не са се срещнали в реалния живот.

Рускинята твърди, че след като приключили снимките всички благодарили за хубавото време, прекарано там и никой не повдигнал този въпрос.

 

Не крие и това, че с поведението си през цялото време имала за цел да не я изгонят от шоуто още в самото начало, нищо повече.

Завладяването на сърцето на Виктор пък изобщо не й било на дневен ред. Искала само да придобие популярност и да победи заради самата победа.

 

Твърди, че не е взела и стотинка от шоуто и допълва, че единственият, който е получил хонорар, освен водещият Наум Шопов, е Виктор Стоянов.

Всички останали са били там само за слава. Намеква, че по време на снимките изпитала привличане към Ергенът, но бърза да подчертае, че когато си в двумесечна изолация…

 

Мълвата носи, че Виктория Капитонова е гадже на Дидо Културиста – богат, но стиснат човек. Държи й постоянно сметка какво купува и за какво харчи парите. Освен това я държи под ключ, тъй като се страхува, че ако я изпусне, никога повече не би се върнала при него.

Източник: Уикенд

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 3 = 1