Мрежа

Великотърновци към Даниел Панов: Искаме победа още на първи тур

0 0

Великотърновци пожелаха на Даниел Панов да спечели местните избори още на първи тур, за да продължи цялостното обновяване на кварталите в Старата столица. Панов, който е кандидат-кмет за трети мандат, бе посрещнат сърдечно в квартал „Чолаковци“. От жилищния район започна реализацията на новия модел инвестиции в кварталната инфраструктура – облагородяване на междублокови пространства, изграждане на тротоари и създаване на паркоместа, обновяване на училища и детски градини. Този модел на цялостно обновяване ще бъде приложен и в останалите квартали на Велико Търново.

„40 години нашият квартал бе забравен. Искаме победа още на първи тур, заслужавате го, всички ви подкрепяме“, обърнаха се великотърновци към Даниел Панов по време на срещата си с него. Хората изразиха категоричната си подкрепа и за санирането на блоковете.

„Близо 60 жилищни сгради са с одобрена документация по националната програма за енергийна ефективност на жилищните сгради. Повече от 15 от тях са в кв. „Чолаковци“. Имам уверението и на премиера Бойко Борисов, че програмата ще бъде възстановена, за да продължи санирането още през следващата година“, обърна се към великотърновци Даниел Панов.

В разговорите с хората участваха и кандидати за общински съветници от листата на ГЕРБ и СДС с номер 43 – Венцислав Спирдонов, Деян Хаджийски, Георги Марков, Жельо Желев.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 3 = 7