Мрежа

Ваня Щерева ще плете интригите в „Ергенът“

0 15 302

От активността на Ваня Щерева в социалните мрежи разбрахме, че тя е в турския курорт Бодрум, където се снима вторият сезон на предаването „Ергенът“. На фотоса, пуснат от певицата и писател, тя позира с млада, непозната за аудиторията жена. Под снимката има лаконичен надпис „Щастливи хора“, който не носи кой знае каква информация за събитията.

Първоначално плъзнаха слухове, че 52-годишната Ваня Щерева ще се бори за сърцето на 33-годишния ерген – пианиста Евгени Генчев, но самата тя поясни, че не е сред участничките в шоуто, а е част от екипа и работи като сценарист. Вероятно именно на сценариста се дължат основните интриги, които се завихрят в предаването. В този ред на мисли не е изключено момичето до нея да е някоя от „момите“ в шоуто.

Какви „каши“ ще забърка Ваня Щерева като сценарист, предстои да видим. Шоуто обещава да е атрактивно, като една от гаранциите за това е, че на кастингите се явиха главоломен брой кандидатки за сърцето на ергена. В шоуто няма награди, а основната полза за участничките е светската слава, гарантирана от телевизионната им изява. Така те от Госпожица Никоя се превръщат в Госпожица Претенция… С тази титла вече се кичат Виктория Капитонова, Дениз Хайрула и Александра Гърдева, финалистки от първия сезон на шоуто.

Източник: вестник „Уикенд“

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 73 − 71 =