Мрежа

Учителка свърши в Спешното след самозадоволяване с дезодорант!

0 493 592

Жена на средна възраст е пострадала жестоко след опит да си осигури сексуални ласки!

Когато човек е самотен, може да направи какво ли не. Именно това се доказва от един случай във Варна, където местна учителка е осъмнала в „Спешно отделение“ по доста неудобни причини.

Жената, която била на средна възраст и без мъж, решила да се самозадоволи сексуално след работа. За целта обаче използвала възможно най-неподходящия предмет, а именно дезодорант.

По време на самозадоволителния акт капачката на дезодоранта се откачила и останала в жената. Тогава настъпил жив кошмар за нея. Първоначално решила да не вика лекари, тъй като й било неудобно. Затова решила да действа сама и да използва клещи. След като цялото легло пламнало в кръв, жената най-после извикала „Бърза помощ?“.

В болницата на дамата й била направена операция и проблемът бил отстранен, но след загуба на внушителни количества кръв. Тя помолила лекарите и целия медицински екип за дискретност, поради което не се назовава името на потърпевшата, нито училището, в което преподава.

В момента учителката е у дома и се възстановява. Поради края на учебната година, който дойде на 30 юни, не се е наложило да взима болнични от болницата. До 15 септември се очаква да бъде напълно добре и да бъде на линия за новата учебна година.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha + 9 = 18