Мрежа

Тръмп: Ще спечелим битката на импийчмънта

0 215

Президентът на САЩ Доналд Тръмп изрази убеденост, че ще спечели битката за импийчмънта му, след като демократите започнаха да оформят обвинителния акт срещу него, предаде Франс прес.

„Добрата новина е, че републиканците никога не са били толкова единни. Ще спечелим!“, туитна Тръмп след изявлението на лидерката на демократите в Камарата на представителите Нанси Пелоси.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп прикани демократите в Камарата на представителите да побързат с процедурата по импийчмънта му, за да може с нея да се заеме Сенатът, където републиканците държат мнозинство, предадоха ДПА и Франс прес.

„Ако ще ме импийчвате, направете го сега и бързо, за да имаме справедлив процес в Сената и да може страната ни да се върне към нормалния си живот“, написа Тръмп в Туитър.

„Нищоправещите демократи имаха исторически лош ден в Камарата вчера. Нямат нищо за обвинителния акт. За тях обаче нищо няма значение, те са полудели“, добави Тръмп.

Той изброи няколко демократични лидери, които според него ще бъдат призовани да дадат показания в Сената: шефката на демократите Нанси Пелоси, председателят на разузнавателната комисия Адам Шиф и „Байдънови“, имайки предвид бившият вицепрезидент Джо Байдън и синът му Хънтър.

В Сената „за пръв път ще разкрием до каква степен е корумпирана системата. Бях избран, за „да пресуша блатото“ (да преборя ко

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 80 − 71 =