Мрежа

Това е момичето, което по-рано днес бе премазано от камион на автобусна спирка в София (СНИМКИ)

Шофьорът е настанен в болница, без опасност за живота

0 3 425

Както стана ясно по-рано днес, девойката, която бе премазана в сутрешните часове на днешния ден в близост до автобусна спирка в столицата, е Виктория Мариева.

19-годишното момиче било пометено от камиона, докато пресичало пешеходната пътека. Свидетелката на ужасяващия инцидент разкрива, че момичето било влачено в продължение на 20 метра. Тъй като в резултат на удара, шофьорът изгубил контрол над управлението на возилото, се врязал и в спирка. Като по чудо няма и други жертви.

В социалната мрежа Фейсбук близките на Виктория отбелязват, че никой не е в състояние да ви подготви за загуба, която ви връхлита като бърз вятър.
Приятелите на Виктория, както и семейството й са в шок от случилото се.

Припомняме, че инцидентът се случи на кръстовището, образувано от бул. „Гоце Делчев“ и ул. „Орехова гора“ в столичния квартал „Стрелбище“.
Очевидци споделят, че камионът се е движил с много висока скорост.

По-рано днес директорът на „Пирогов“ д-р Валентин Димитров отбеляза, че шофьорът е настанен при тях с наранявания в областта на главата и е неадекватен заради комоциото. Тестовете му за алкохол и наркотици са отрицателни, все още не бяха готови резултатите от кръвните проби. Животът му е извън опасност.
Източник: lupa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 7 = 2