Мрежа

Точно този брак на майстор Караджов го прави доволен

Майстор Влади Караджов намери истинската си половинка в лицето на втората си жена Цветелина

0 124 228

За един мъж казват, че дори да е разведен, никога не е късно да се превърне в образцов семеен домошар, но когото нищо не му е потребно извън дома му. Това важи изцяло за Влади Караджов от „Бригада Нов дом“, който години радваше хората с нови ремонтирани жилища, а сега дойде и неговия ред за тихо, семейно съжителство.

Както вече сме писали, Влади Караджов има в миналото си вече един неуспешен брак, но своята истинска половинка срещнал едва в лицето на втората си съпруга Цветелина. Връзката им започна преди 3 години. През август сръчният майстор и чаровната блондинка сключиха и официален брак в Сандански. Към днешна дата двамата споделят, че са доволни от взетото решение да сключат брак в гражданското. И Влади, и Цвети имат наследници от предишните си връзки, но хлапетата вече са е опознали и са в добри отношения помежду си.

 

Образцовият съпруг Влади Караджов споделя, че цял живот си е мечтал за жена като Цвети – хем е умна, плюс това – руса, стана дума, че е красива, а на всичкото отгоре дори и по-работлива от него, ако се вярва на думите му. А зрителите знаят, че в Бригадата Влади вече е доказал, че има златни ръце.

Източник: „Уикенд“

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 6 = 2