Мрежа

Страшна драма: Работници в Перник плашат, че ще скочат от сграда

Двама строителни работници са се качили на сградата и заплашват, че ще се самоубият

0 1 606

Двама мъже, които са работници в строителна фирма са се качили на последния етаж на нова сграда и заплашват, че ще сложат край на живота си. Драмата се разиграва в Перник в близост до голям хипермаркет.

По информацията към момента причината е неизплатени заплати до момента. Отчаяните хора са се качили на перваз на сградата на повече от 20 метра над земята. Към мястото веднага са насочени екипи на полицията, пожарната и бърза помощ. Също така на мястото са пристигнали и представители на прокуратурата и психолози. Психолог разговаря с тях по мобилния телефон и се опитва да ги накара да се откажат от намерението да скочат от сградата.

Възложителят на строежа Иван Анев заяви пред медиите, че цялото възнаграждение се изплаща в срок, а главен изпълнител на обекта е ВДЗ Билд.

На мястото на случващото се е дошъл и кмета, който е разговарял с работниците.

По-късно през деня 2-мата мъже са свалени от сградата живи и здрави. Единият е отведен в болница за рутинен преглед, а другият е поискал публично посредника на обекта да обещае, че парите ще бъдат изплатени и да се извини за това.

Източник: dir.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 32 + = 36