Мрежа

Страшен инцидент с дете в Благоевград

0 0

Като по чудо се е разминал без тежки последствия

Страшен инцидент с дете изправи Благоевград на нокти.

 

Детенце на 8 години е било ударено от автомобил. Това съобщават полицейските власти в града.

 

Детенцето е било блъснато, докато е карало колелото си. Инцидентът се е случил в следобедните часове на вчерашния ден на ул. „Тодор Александров“ в града.

 

Като по чудо ударът се е разминал без тежки последствия за детето. То се е отървало с охлузни рани и по двата крака в резултат на падането му на пътното платно.

Въпреки това детето е било транспортирано за преглед в лечебно заведение. След като е установено, че няма нищо притеснително, то е освободено за домашно лечение.

 

Зад волана на автомобила, ударил детето, е бил водач на 35 години. Направен му е тест за наркотични вещества, който се е оказал положителен. Виновникът е задържан за срок от 24 часа и е образувано досъдебно производство по случая.

 

За съжаление обаче 16-годишното момче, което е било бутнато от автомобил в севлиевското село Селище, не е имало същия късмет.

Очевидци разкриват, че момчето е карало електрическа тротинетка, когато изведнъж навлязло в насрещната лента за движение и последвал ударът с кола.

Момчето е било с тежки черепно-мозъчни травми и мозъчен кръвоизлив. За съжаление медиците не са успели да се преборят за живота му.

Източник: nova.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 34 − 33 =