Мрежа

Стана ясна причината за катастрофата на жандармеристите: Ето каква е тя

Един от служителите на МВР е в тежко състояние, приет е в реанимация

0 643

Вече има яснота каква е причината довела до тежкия сблъсък между 2 джипа на жандармерията – най-вероятно се касае за заспал зад волана шофьор на единия автомобил.

Един от ранените 4-ма човека е настанен в отделение по реанимация в тежко състояние, което налага той да бъде опериран. Запознати съобщиха, че е има гръдна травма. Останалите 3-ма ранени са с различни счупвания, настанени с в отделението по ортопедия в болницата в Бургас, като няма пряка опасност за живота им.

Шофьорът, за който се предполага, че е заспал зад волана са се връщали от нощна смяна с неговия колега. Те са се ударили с техните колеги, които застъпвали на дневна смяна.

Взети са проби за алкохол и наркотици от всички, като все още се очаква резултат по тях. Изпратени са за изследване в специализирана лаборатория в столицата. Проба с дрегер не е направена, защото състоянието и на 4-мата не е позволявало.

Непосредствено до катастрофата е минавал и друг жандармеристки джип, който е спрял и е оказал помощ.

Всичките пострадали МВР служители са изпратени в командировка на границата от Зонално управление на жандармерията в гр. Кърджали.

Източник: lupa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 35 − = 26