WINBET ще предложи топ коефициенти „на живо“ по време на ЦСКА – Левски             

https://mreja.bg/sport/winbet-shte-predlozhi-top-koeficienti-na-zhivo-po-vreme-na-cska-levski-6/55088 Mreja.bg
WINBET ще предложи топ коефициенти „на живо“ по време на ЦСКА – Левски             

Десетки предложения със завишени и супер завишени коефициенти за мача са вече на сайта winbet.bg


WINBET ще предложи топ коефициенти с 0% марж за избрани пазари „на живо“ за дербито от Първа лига ЦСКА – Левски на 17 април 2023 г., включително за краен победител от срещата и отбор, отбелязал следващия гол в мача.


 


Предложенията ще бъдат налични в хода на срещата на сайта winbet.bg, където вече се предлагат и десетки специални пазари за „вечното дерби“ със завишени и супер завишени коефициенти.


 


Сред най-любопитните предложения на WINBET за срещата са „Станимир Стоилов да присъства на мача“, „Саша Илич да бъде изгонен“, „Второ полувреме – Първи отбор, излязъл на терена“, „Второ полувреме – минути продължение (съдийско решение)“, „Червен картон след намеса на VAR“ и др.


 


Всички предложения на WINBET за срещата са на winbet.bg.


 


 


Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.