Специалният турнир на WINBET за Шампионската лига започва

https://mreja.bg/sport/specialniyat-turnir-na-winbet-za-shampionskata-liga-zapochva-2/55282 Mreja.bg
Специалният турнир на WINBET за Шампионската лига започва

Със завръщането на Шампионската лига започва и специалният турнир за любителите на спортните залози и познавачите на най-престижния европейски клубен турнир по футбол на сайта winbet.bg с общ награден фонд 100 000 лв.


Турнир Шампионска лига на WINBET ще продължи до 11 юни 2023 г. и ще се проведе на четири етапа. В него ще бъдат включени всички залози, поставени със собствени средства, предварителни и „на живо“ на всички мачове от Шампионската лига. Няма ограничение за броя и вида на поставените залози, както и изискване за минимален коефициент или стойност на залозите, но залози с 0% марж или такива, поставени с бонус средства няма да се зачитат за участие.


За всеки успешен залог, регистрираните потребители на сайта ще печелят точки, изчислени като произведение от нетната печалба от съответния залог и коефициента, на който той е поставен.


В зависимост от получения брой точки, участниците в турнира ще бъдат класирани след всеки един от четирите кръга на турнира, както и в генералното класиране след края на турнира.


Потребителят, класиран на първо място за съответния кръг от турнира ще спечели премия от 5000 лв., неговият подгласник – 3000 лв., класираният на трето място – 1000 лв. и т.н., като премии ще получат класираните на първите 100 места. Победителят в генералното класиране ще спечели премия от 7 500 лв., вторият – 4 500 лв., третият - 3 000 лв.  и т.н. Премии в генералното класиране ще спечелят първите десет по брой спечелени точки клиенти на сайта на WINBET.


Премиите ще бъдат добавени в игралните сметки на печелившите под формата на безплатен залог до 24 часа след края на съответния кръг от турнира и могат да бъдат използвани наведнъж или под формата на няколко залога за всички събития в секциите Спорт и На живо на сайта на WINBET.


Пълните правила и условия на турнира са на winbet.bg.


 


Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.