Мрежа

Следващото поколение китайски метровлакове получи одобрението на експертите

0 215

На 17 декември в гр. Циндао екип от 13 китайски експерта и учени одобри следващото поколение китайски метровлакове, с което отбеляза последните постижения на Китай в индустрията.

Новото поколение метровлакове бе сглобено миналата година и приключи фабричните тестове този юни. През септември те бяха демонстрирани в метрото на Гуанджоу, посочва „Радио Китай“.

Новото поколение метровлакове са разработени с модерни материали, технологии и системи. Те са по-леки, по-пестеливи на енергия и удобни, както и достатъчно интелигентни, за да се адаптират към различни ситуации. Тялото, рамата, кабината на водача и оборудването ѝ са направени от въглеродни влакна, което олекотява влака с 13%. Освен това най-новите звукоизолиращи материали, структури и технологии намаляват шума вътре с поне 5 децибела.

Новият метровлак се движи по-бързо от предшествениците си и достига максимална скорост от 140 км/ч на автопилот. И нещо повече, прозорците му могат да се превърнат в сензорни екрани, където пътниците да сърфират в интернет и да гледат видеоклипове.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 6 + 2 =