Завърши плувно лято 2019

https://mreja.bg/skandali/zavarshi-pluvno-lyato-2019/58165 Mreja.bg
Завърши плувно лято 2019


Кметът на Община Мездра инж. Генади Събков връчи сертификати на малчуганите от последната смяна, завършили успешно плувния си курс.

82 деца се включиха в тазгодишния плувен курс, организиран от Община Мездра. В обучението за ученици от начален и основен курс се записаха деца от ОУ „Св.св. Кирил и Методий“, ОУ „Христо Ботев“ и СУ „Иван Вазов“.

В обучението бяха ангажирани инструкторите Делян Маринов и Христо Иванов и медицинските специалисти Красимир Йолов, Красия Кожухарова и Борянка Ангелова. Комплекс „Долче Вита“ за поредна година предостави басейна всеки ден от 10.00 до 12.00 ч. на малките плувци.

Плувният курс отново доказа, че освен приятно и забавно занимание в горещите слънчеви дни, е и отлична възможност за първи стъпки в усвояването на умения по плуване.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.